+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Negredo és l’objectiu i falta l’OK de Peter Lim

Per Alex Chardí · 21 Agost, 2014

Tal com vam avançar a Blanquinegres de la mà d’Alberto Santamaria el passat 20 de maig, la Direcció Esportiva del València sospirava pels dos davanters del Manchester City, Álvaro Negredo i Edin Dzeko.

Amb el bosnià donat per impossible, l’espanyol seguix agradant i molt als responsables de confeccionar la plantilla del València CF. Tenint en compte que s’ha congelat l’opció que somiava Peter Lim, Jackson Martínez, ja s’obrin nous fronts on es troben Negredo i el també davanter espanyol Fernando Llorente.

Tal com ha informat Alberto Santamaria a “Sillas Gol”, Álvaro Negredo està encantat amb l’opció de vindre a jugar a Mestalla i el seu fitxatge costaria mínimament els 21 milions recentment oferits per l’Atlètic de Madrid que va rebutjar el Manchester City. A més, caldria trobar formes per poder pagar a l’ariet els 4 milions nets que cobra cada temporada.

Negredo és un ferm candidat a eixir este estiu a causa de la possibilitat que Falcao fitxe pel Manchester City. A més, el davanter espanyol estarà lesionat fins al mes d’octubre.

Ara és el torn de què Peter Lim parle i decidisca si Negredo és el davanter TOP que vol per al seu equip, sempre i quan Jackson, el seu desig, se li escape definitivament.