+  PRIMER EQUIP  

Negociació amb Gayà parada, no trencada

Per Pere Alapont · 16 Abril, 2015

La setmana de José Luis Gayà semblava que anava a ser positiva; el jugador s’havia incorporat ja al treball amb la resta de l’equip després de la seua lesió i tot apunta a la seua presència al Camp Nou dissabte. Però a la València futbolística els anticiclons solen durar ben poc i els núvols s’aproparen ahir quan des del mateix club es va filtrar que la negociació per a renovar al jugador estava estancada per falta d’entesa entre l’entitat i els representants del futbolista.

El València tracta de blindar el jugador amb una clàusula que faja que una futura eixida siga pràcticament impossible sense desembutxacar una elevada quantitat, mentre que l’Agència Toldrá Consulting, que representa al de Pedreguer, no sembla tan disposada a això i exigeixen una clàusula d’entre 22 i 25 milions d’euros, d’ahí la falta d’entesa que es viu en estos moments. A més, en cas d’augmentar la clàusula com vol el València, els representants no entendrien que el sou no pujara de manera proporcional.

La situació no s’ha d’entendre com que les negociacions s’han trencat i que el jugador eixirà del club al mes de juny. Ni molt menys. L’esquerrà està considerat per Peter Lim com a una de les peces clau de l’equip i el jugador sap de la confiança que tot l’organigrama directiu i esportiu del club han dipositat en ell, pel que la seua voluntat de quedar-se a l’esquadra de Mestalla no ha de posar-se en dubte.