+  ACADÈMIA GLOVAL  VCF FEMENÍ  

Natalia Gaitan reforça el VCF Femení

Per Blanquinegres · 23 Septembre, 2015

El València Femení dirigit per Cristián Toro guanya una nova incorporació com és la de la central colombiana, Natalia Gaitan. Un nou nom que s’afegeix a les ja incorporades des d’estiu com Sullastres, Romero i Magalhaes.

Gaitan, tornarà 2 temporades després a la Lliga espanyola en la que ja va poder competir amb el Transportes Alcaine aragonès. Dins del bloc blanquinegre podrà donar el rigor tàctic defensiu a l’hora de tallar en contundència els atacs rivals. De moment la seua vinculació amb el Club valencianista serà de cara a esta temporada, fins el mes de maig o juny, depenent de si toca jugar la Copa de la Reina o no.

Per últim el grup de Toro es reforça amb tota una internacional per el seu país, Colòmbia, que a més va poder disfrutar del passat Mundial celebrat a Canada, arribant amb la selecció cafetera fins als octaus de final per primera volta. També està experiència a un equip punter de la Lliga de Futbol Femenina li servirà per tal de preparar el torneig Olímpic de futbol que es celebrarà el proper estiu a la Ciutat brasilera de Rio.