ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Nasser Al-Khelaifi confirma el seu interés en un gran club d’Espanya

Per Alex Alfaro · 24 Març, 2023

S’esperen canvis importants en l’accionariat de clubs importants d’Espanya. En aquest sentit,el periodista Pedro Morata ha informat en El Partidazo de COPE de l’interés per part de Qatar Sports Investments per a comprar el Màlaga CF. L’empresa de Qatar, fundada l’any 2004, de la qual és amo Nasser Al-Khelaifi hauria començat la negociació per a fer-se amb la propietat de l’equip andalús que travessa un mal moment esportiu.

En aquests moments, el Màlaga es troba en posicions de descens amb 26 punts i es convertiria en el tercer equip de futbol sota el paraigua de QSI, al costat de PSG i Sporting de Braga, del qual té el 22% de les accions. L’empresa de l’amo del PSG també inverteix en altres sectors de l’esports i en 2021 va fundar Premier Padel, circuit creat de manera paral·lela al World Padel Tour.

Però perquè l’empresa de Nasser Al-Khelaifi es fera amb la majoria accionarial de l’equip andalús, primer Al-Thani hauria de recuperar el 51% de les accions del club. Per a això hauria de depositar nou milions d’euros en el jutjat i des d’eixe moment l’equip aladroc podria vendre’s.

I la informació no acaba ahí i es que Al-Khelaifi ha confirmat en el diari Marca la informació. “La gent sempre té curiositat en un club en venda. És un club fantàstic i ara té una situació complicada. Si hi ha una oportunitat? Perquè no, la ciutat i el club són fantàstics. Estem estudiant-ho i no dic que anem a fer, no puc donar una resposta definitiva, ho sent.