ACTUALITAT  

Nando continua apuntant com a titular en l’Oviedo

Per Blanquinegres · 05 Septembre, 2016

El futbol europeu de primera divisió ens ha donat un respir degut als diferents compromisos internacionals que ja busquen els bitllets per a la disputa del proper Mundial a Rússia del 2018. Però açò no ha provocat la parada de tot el futbol. La segona divisió espanyola ha tingut representació amb els diferents jugador valencianistes cedits a equips com Alcorcón o Oviedo.

En este cap de setmana, només Nando ha sigut el valencianista a destacar amb el seu Oviedo. De  nou i per la banda esquerra, el jugador cedit al conjunt carbayón, va ser titular al partit que esta setmana va enfrontar davant el RCD Mallorca. Amb el 0-0 al marcador, el tècnic dels asturians, Fernando Hierro va buscar la victòria i per això, Nando va ser objecte de canvi al minut 84, sent el tercer i últim en eixir del terreny de joc.

L’Alcorcón per la seua banda va tindre que repartir-se els punts amb el seu rival del cap de setmana, el Numancia. Per contra al cas de Nando, el mig centre cedit al conjunt alfarer, Carlos Carbonell “Tropi” no va tindre incidència al partit ja que no va viatjar ni convocat cap a Soria. El jugador valencianista ja suma dos partits consecutius en el que no suma cap tipus de protagonisme al conjunt de Cosmin Contra. De fet, en la jornada de dissabte el futbolista va estar de visita per la Ciutat Esportiva de Paterna coincidint amb els seus ex companys al partit del Mestalla davant el CD Ebro.

Per mesurar els rendiments d’altres jugadors a préstec com Negredo o Piatti caldrà esperar a la fi dels partits internacionals i el regrés de les competicions domestiques.