+  SOCIAL  

Naix un nou València: Peter Lim nou propietari del València CF

Per Blanquinegres · 24 Octubre, 2014

Peter Lim ja és a tots els efectes, nou propietari del València CF SAD, després de fer-se amb el 70,4% de l’accionariat que atorga el poder complet del Club.

318 dies per tancar un tortuós procés de venda per oblidar i començar a somiar. Meriton Holding Limited ha tancat amb Bankia la refinanciació del deute del club blanquinegre amb l’entitat bancaria. A més, entre l’empresa nova propietària i l’antiga propietària del club de Mestalla també esta tot liquidat.

Amb estos esdeveniments, que ja son un fet, Peter Lim demà a les 20 de la nit farà acte de presència al Camp de Mestalla, per conèixer el seu nou club i la seua nova gent, afició al partit entre el València i l’Elx.

A les 16 hores de la vesprada començaven els patrons a arribar a la seu del Club, la notaria encarregada, Ana Julia Rosselló, també estava present. Més endavant de la vesprada, Lay Hoon aterrava en València, via Madrid, junt Desmond Choo, per a ser les cares de Meriton encarregades de signar el traspàs entre Fundació i l’empresa del magnat singapurense, Peter Lim. Passades les 19 hores, font properes al València, asseguraven que no abans de les 23 de la nit, el president Amadeo Salvo faria una compareixença pública amb Aurelio Martínez i un representant de Meriton, possiblement Lay Hoon, amb totes les firmes ja plasmades, per tal d’explicar, en la mesura del possible, els acords als quals s’han arribat, i plasmar en fotos i vídeo la compra de Meriton del València CF.

Finalment, la roda de premsa ha quedat emmarcada per a demà a les 9 del matí. Este avis es feia simultàneament amb la gran notícia de la nit (23:40), Meriton ja era propietària del 70,06% de les accions, que a més, la fan màxima accionista del club blanquinegre.