ACTUALITAT  

Naix Blanquinegres Club

Per Blanquinegres · 13 Agost, 2020

Amb l’objectiu d’ajudar a les xicotetes empreses a eixir d’aquesta gran crisi que ha ocasionat la COVID-19, des de l’Associació Blanquinegres hem creat Blanquinegres CLUB.

Un club de xicotetes empreses valencianes i valencianistes que pretén ajudar a promocionar-se a tots els seus membres així com crear una xarxa de networking entre elles mateixes.

Blanquinegres.com s’ha consolidat com a uns dels diaris digitals referència en informació valencianista amb més de 100.000 usuaris únics i més de 375.000 visites, sent una de les pàgines preferides per a seguir l’actualitat valencianista.

PER A ENTRAR DINS DEL CLUB ENVIA UN CORREU A ADMINISTRACIO@BLANQUINEGRES.COM

Un club d’empreses amb l’objectiu d’ajudar

Ajudar a la promoció de les empreses i tendes valencianes és el principal objectiu de Blanquinegres Club, qui a partir de setembre començarà a promocionar diferents empreses per tal d’ajudar a que es coneguen més i consolidar així una compra valencianista.

El 10% dels ingressos destinats a l’Asociación de Cáncer Metastásico

Des de l’Associació Blanquinegres estem molt sensibilitzats en un problema que afecta cada dia a més valencianistes i és per això que el 10% dels ingressos recaptats per les quotes de les empreses aniran destinats a l’Asociación de cáncer metastásico.

L’Associació de Càncer de Mama metastàsic naix de la iniciativa d’un grup de pacients afectades d’aquesta malaltia que busquen visibilitat, apoderar a les pacients amb informació i fomentar que hi haja més i millor investigació per a aconseguir al més prompte possible la cronificació i la curació del Càncer de mama metastàsic.


Blanquinegres al costat del valencianista

Per a Pau Roig, editor de Blanquinegres.com, l’objectiu és consolidar el club i que cada any puguen haver més empreses que vulguen formar part d’ell:

“Ser valencianista és una forma de vida i en els moments tan complicats que estem vivint ens hem d’ajudar entre tots per a eixir d’aquesta situació”