Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  FITXATGES  

Nacho declina l’opció de recalar a Mestalla

Per Blanquinegres · 18 Juliol, 2016

Amb el panorama de les eixides molt més clar que fa uns dies, el conjunt de Mestalla comença a preparar el terreny per a les noves arribades. Al llarg d’esta setmana l’opció de Nacho, central del Reial Madrid havia pres forma tal i com apuntaren els companys de SuperDeporte. L’entitat de Mestalla estava disposada a fer l’esforç per tal d’accedir als drets del futbolista en qualitat de cedit per a la present temporada. En contrapunt, els blanquinegres no es trobaven amb el camí totalment aclarit ja que l’AS Roma també havia mostrat interés en poder contractar els drets del futbolista.

El jugador per la seua banda no es trobava massa convençut en deixar la disciplina blanca ja que, tot i no tindre plaça de titular amb Zinedine Zidane havia aconseguit sumar minuts i el més important un grau de confiança bo que finalment no es produirà perquè tal i com ha confirmat el president de la Roma, James Pallotta, el jugador ja hauria acceptat les condicions dels ‘giallorossi’ per comprometre’s per a la present temporada en qualitat de cedit a més de la possibilitat d’allargar l’estància a la capital italiana en cas de pagar la xifra marcada d’11,5 milions d’euros més els 3,5 que pagarà en concepte del préstec de temporada. En total l’operació es podria arribar a tancar en 15 milions d’euros.

El VCF pareix haver arribat tard a esta operació que estaria gestant-se des de fa més o menys un mes quan el tècnic dels ‘lupi’, Luciano Spalletti ja va indicar a la seua directiva la voluntat de nugar al defensa madrileny després del contratemps italià amb la lesió de Rüdiger dies previs a la disputa de l’Eurocopa de França amb la seua selecció, Alemanya.

En les últimes hores els descarts del conjunt de Castellana, com podia haver sigut Nacho, prenen força. Els Jesé, Marcos Asensio o Mateo Kovacic podrien tindre cabuda al vestidor de Mestalla de cara a la propera temporada que ja es prepara. Les relacions entre Clubs són immillorables i ja ha quedat visible en poc més de 6 mesos amb les operacions, primer de Denis Cheryshev i ara d’Álvaro Medrán, ambdós procedents de la Casa Blanca. El sentit d’estes operacions venen marcades per les facilitats que atorga les cessions que pràcticament no trastocarien el mal aconseguit Fair Play Financer dels blanquinegres. Per últim la Secretaria Tècnica signaria bones opcions al mercat que no tenen la seguretat de minuts, minuts que a Mestalla si tindrien opció de lluitar amb un alt grau de satisfacció.