+  ACTUALITAT  

Mustafi viu en primera persona la barbàrie a Paris

Per Blanquinegres · 14 Novembre, 2015

Shkodran Mustafi no podrà oblidar la trista i negra nit que ahir va tindre que viure al Stade France mentres es disputava el duel amistós entre França i Alemanya. El central blanquinegre, que va disputar la segona part del partit, va patir en les seues carns els atacs terroristes que ahir van colpejar Paris i que, a banda dels diferents atacs per la ciutat, van prendre les immediacions de l’estadi situat al barri de Saint-Denis. Exactament, després d’arribar al quart d’hora de la primera part de partit dos artefactes interrompien la dinàmica habitual de l’encontre i començaven a sembrar la por a la capital francesa.

En les hores prèvies el mateix jugador del VCF, Mustafi, va tindre que ser desallotjat de l’hotel de concentració alemanya per una amenaça de bomba. Es a dir, l’atac estava preparant-se i es volia atacar al mateix punt on es trobava el mateix President de la República Francesa, François Hollande, qui assistia al partit en el moment de les explosions.

El central, junt a la resta dels seus companys de selecció, van tindre que esperar, passades unes hores, per tal de poder abandonar l’estadi amb plenes garanties, ja que per la resta de la Ciutat de Paris les víctimes mortals superaven el centenar. Un valencià, com és el col·legiat Mateu Lahoz, encarregat ahir d’arbitrar el partit, també va ser custodiat junt als seus assistents fins que el perill va quedar controlat per les forces de seguretat francesos.

El València CF, a traves de les xarxes socials va voler sumar-se a la renuncia d’este acte bèl·lic que va marcar la nit d’ahir, no només a França sinó a tot el món.