+  PRIMER EQUIP  

Mustafi, un defensa, alemany, amb molt d’olfacte golejador

Per Blanquinegres · 10 Març, 2015

Shkodran Mustafi després del seu gol davant l’Atlètic de Madrid va gravar el seu nom a la Lliga espanyola tot i haver debutat fa 8 mesos.

 

L’alemany Mustafi, l’home del partit diumenge passat, a escrit el seu nom a l’historia de la 1a divisió d’Espanya. Tot i que fa poc que va aterrar al futbol espanyol, el seu gol al Calderón, que va suposar l’empat a l’electrònic, és la seua quarta diana en el que portem de campanya.

Uns nombres que com dèiem creen un precedent a la Lliga. Gràcies al gol ,del campió del món este passat estiu, Mustafi s’ha convertit en el defensa central, alemany, més golejador a la primera divisió espanyola.

Esta estadística crida molt l’atenció, precisament, quan la setmana passada, Mustafi, a un reportatge realitzat per els companys de VCF Play reconeixia que, dins de la seua família molt vinculada al món de la pilota, ell va començar jugant com a davanter. Un gens que ara mateixa eixen a relluir tot i que l’alemany d’origen albanès juga en una de les posicions més endarrerides del camp junt a la del porter.