+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

Mustafi, primer golejador blanquinegre no espanyol a una Eurocopa

Per Blanquinegres · 13 Juny, 2016

Shkodran Mustafi va ser titular en el partit inaugural de la Mannschaft en esta edició de l’Eurocopa que porta ja tres dies de competició. L’alemany d’origen albanés va aprofitar la lesió del seu company Rüdiger, com ja van indicar al llarg de la setmana.

El central blanquinegre, abans d’arribar al minut 20, va ser l’encarregat d’obrir la llauna a l’encontre. Aprofitant la centrada lateral de Kroos, el central cabotejà per fer l’1-0 i d’esta forma ha creat un nou precedent dins dels internacionals blanquinegres que han participat a la màxima competició per països del continent europeu. El gol de Mustafi ha sigut el primer d’un jugador no espanyol del VCF en una edició de l’Eurocopa tal i com va recollir el comentarista i analista conegut a les xarxes socials com a Mister Xip.

El central alemany va completar els 90 minuts de l’encontre a la victòria per dos gols a zero de l’actual campiona del món. Al segon gol, tot i que no va portar la signatura del blanquingre si va tindre la seua quaota de participació ja que va ser gràcies a un tall seu d’on va nàixer la contra que tanava l’encontre. Per a vore la Portugal d’André Gomes encara s’haurà d’esperar un dia i vore la seua incidència.