FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Mustafi pot trobar-se la porta d’eixida tancada

Per Blanquinegres · 05 Agost, 2016

Tot i estat considerat com a intransferible, Shkodran Mustafi acumula ofertes i interessos de diferents lligues europees, com l’anglesa i  la italiana. En estes la via de la Serie A pot patir un contratemps de consideració provocant la pèrdua d’interés del conjunt en qüestió.

L’AC Milà tenia les seues mires fixades en buscar un central de garanties per al seu nou projecte. En primer lloc el conjunt transalpí tenia la intenció de tancar la incorporació de Mateo Musacchio però les dificultats dels de La Plana van provocar un canvi d’objectius. Per consegüent va tractar de contactar amb el central d’origen albanés, valencianista, Mustafi.

Les últimes novetats de la ciutat del nord d’Itàlia donen ja per fet l’arribada d’un vell conegut a Milà, Gustavo Gómez, a canvi de 8,5 milions de dòlars. Este fitxatge, el del central paraguaià de Lanus, pot ser el provocador de que una de les portes d’eixida per a Mustafi queden tancades. L’opció Premier pot ser ara l’única que el jugador alemany puga polsar per tal de presentar als dirigents blanquinegres com les conegudes de l’Arsenal o el Chelsea.