+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Mustafi: “Hem de jugar al 100%”

Per Blanquinegres · 31 Març, 2015

Primerament, el jugador alemany ha tranquil·litzat als allí presents, a la Ciutat Esportiva de Paterna, després de les marques de guerra que el central blanquinegre va patir a l’ull i al muscle amb la seua selecció la passada setmana.

El VCF diumenge que ve, davant el Vila-real, encararà la seua recta final, els seus 10 últims partits, en concret, les 10 finals blanquinegres per tal de tancar de la millor manera possible la temporada de record que esta protagonitzant el grup capitanejat per Nuno. Al respecte el central d’origen albanes ha comentat que el grup “ha d’estar concentrat” perquè del partit davant el conjunt groguet serà “un partit molt difícil per a nosaltres. Hem de jugar com últimament, al 100%”.

Sobre la seua situació personal al VCF i el seu futur, el jugador no va voler entrar en complicacions amb este assumpte. Mustafi tallava el tema dient que ara mateix no és el moment per a parlar i que ell ja sent que es troba “a un equip amb un nivell molt alt i en cada partit estic creixent”. Finalitzava dient que es troba al seu “millor moment de la temporada tant física com mentalment”.