+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Mustafi es sincera: “M’agrada viure d’una forma el més realista i normal possible”

Per Blanquinegres · 18 Novembre, 2014

Shkodran Mustafi ha concedit una entrevista al diari alemany Tagesspiegel on s’ha sincerat i explicat com és la seua forma de viure. No té cap desperdici:

“En este món és molt fàcil perdre la percepció de la realitat. De sobte, et trobes amb un cotxe de 200 mil euros i ho veus normal, o anar a sopar amb els amics i gastar-te 400 euros com si res, oblidant que fa quatre anys tenies 400 euros per a tot el mes.

M’obligue a mantenir-me el més a prop possible de la vida quotidiana que fa el comú de la gent. Em mantinc prop dels meus amics i de la meua família, per a ells el normal és alçar-se a les 6:30 del matí cada dia per a aconseguir com a molt 1800 o 2000 euros, per a arribar a fi de mes i veure’s ja sense res. La vida és açò i no el que tinc jo, el que jo visc és un somni, una cosa a l’abast d’uns pocs privilegiats.

Gràcies a les meues arrels albaneses visite Albània tots els anys, m’agrada estar allí, conduir durant hores, encara que ara ja no és tan fàcil com abans. Guanyar el Mundial m’ha convertit en el primer dels albanesos i no és senzill eixir pel carrer. Quan vaig, veig com viu la gent allí, que amb prou faenes sobreviu amb 200 o 300 euros al mes. M’agrada anar, perquè allí em sent com una persona normal, no em fa falta cap gran cotxe, ni luxes, allí ni tan sols puc gaudir de moltes comoditats però em sent feliç, m’agrada viure d’una forma el més realista i normal possible”.