Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Mustafi: “És l’hora de demostrar qui soc”

Per Pere Alapont · 11 Septembre, 2014

El defensa alemany del València, Shkodran Mustafi, ha concedit una entrevista a la prestigiosa cadena de televisió anglesa BBC per fer un repàs del que ha sigut la seua carrera fins ara.

El central de 22 anys es va proclamar campió del món amb el seu país el passat mes de juliol, fet que encara li costa d’assimilar. “La meua primera convocatòria amb la selecció fou dos mesos abans del Mundial i dos mesos després estava a Brasil. Sempre havia somniat en guanyar la Copa del Món”, ha admés el nou reforç del València Club de Futbol.

Al partit d’octaus de final de l’anomenat Mundial davant Algèria, Mustafi es va lesionar, però no va abandonar la concentració de l’equip i es va quedar recolzant els seus companys el que quedava de competició.

Per a Mustafi, la seua carrera acaba de començar i creu que ha de seguir “cresquent com a futbolista”. “Eixe és un dels motius pels quals he vingut a Espanya, ací és on juguen els millors davanters i he de jugar contra ells per a seguir avançant”, ha assegurat.

Sobre el seu pas de la Sampdoria al València, Shkodran afirma que “ha sigut un bot de nivell“. L’alemany d’ascendència albanesa assegura que “tots els jugadors de la plantilla donaran el millor de si mateixos per a què el València acabe entre els quatre primers”. També hi ha confessat el motiu pel qual es va decantar finalment per acceptar l’oferta del conjunt de Mestalla. “Després de parlar amb Nuno em va fer la impressió que volia construir algo gran. El club em va cridar unes deu vegades per a fer-se amb mi, cosa que em va agradar”.

Amb 22 anys, Mustafi sap conviure amb la condició de campió del món i sap que ara hi ha molta gent que l’observa, motiu que aprofitara, com admet, per a demostrar qui és.