+  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Mustafi: “Els jugadors compromesos són més importants que les estreles”

Per Pere Alapont · 27 Agost, 2014

L’internacional alemany del València, Shkodran Mustafi, ha comparegut a la sala de premsa de Mestalla després de la sessió matinal de l’equip i ha fet balanç de la seua estada al club fins al moment.

El campió del món ha mostrat la seua sorpresa davant l’acollida que l’equip ha rebut hui a l’estadi, amb vora 4000 aficionats que volien presenciar l’entrenament, i ha admés que en les seues estades a Itàlia i Anglaterra ha jugat “partits amb menys gent que hui”.

Pel que fa al seu estat de forma, Mustafi ha declarat que en les darreres setmanes s’ha “ocupat de posar-se a to i recuperar-se de les molèsties físiques”, a més de fer referència al gran nivell que han demostrat els qui han jugat fins ara en la seua posició. “L’entrenador decideix qui juga i on, jo puc jugar de lateral dret però la meua posició natural és la de central, tot i que si l’entrenador m’ho demana, jugaré de porter”, ha bromejat.

L’alemany ha manifestat la seua confiança en el bloc que s’ha conformat i ha definit l’equip com a “jove però capaç de competir a un alt nivell i front a qualsevol equip, com ja es va veure davant Milà i Manchester United“. “Si el Mundial em va ensenyar alguna cosa va ser que els jugadors compromesos són més importants que els noms i les grans estreles”, ha sentenciat el nou defensa valencianista.