+  ACTUALITAT  

Mustafi, el lateral

Per Pere Alapont · 17 Novembre, 2014

Shkodran Mustafi va arribar al València aquest estiu amb la missió de donar solidés a la defensa blanquinegra, concretament per a jugar de central. Però al Mundial de Brasil, el jugador alemany havia ocupat la posició de lateral dretà als partits que va disputar fins la desafortunada lesió que el va impedir tindre més minuts al campionat.

Des que es va recuperar d’aquesta lesió, ben començada ja la temporada, a Mustafi només se li ha donat l’oportunitat de jugar com a central, substituint a un Rubén Vezo que estava fent-ho bé, i en cap moment ningú s’ha plantejat que l’alemany puga actuar algun partit més apropat a la banda dreta, propietat de Barragán en aquests moments.

No obstant això, en el darrer partit amb la seua selecció, el passat divendres davant Gibraltar, el jugador va tornar a jugar com a lateral dret en una defensa de 3 i, fins i tot, va encetar la jugada del primer gol dels alemanys.

A València la gent comença a adonar-se’n que el jugador tal volta siga una bona opció i un recurs efectiu per a ocupar la banda dreta i Nuno de segur que ja ho té anotat a la seua llibreta. Al cap i a la fi, el dia de la seua presentació amb el València, Shkodran va manifestar sense titubejos que jugaria “on l’entrenador li manara”.