+  DECLARACIONS  

Mustafi: “Amb uns companys com els que tinc és molt més fàcil defendre”

Per Pere Alapont · 03 Novembre, 2014

L’heroi d’ahir al Madrigal, Shkodran Mustafi, ha comparegut en roda de premsa després de l’entrenament matinal de hui. L’alemany ha mostrat la seua satisfacció pels dos gols aconseguits davant el Vila-real, però ha afirmat que pel que està més content és per “haver col·laborat amb l’equip a la victòria, que és el més important”. Mustafi ha volgut recordar també que “no només és important qui marca els gols, sinó qui posa el centre i elabora la jugada”.

L’internacional per Alemanya ha afirmat que “el València és un equip jove, però que s’esforça per mantenir la concentració i la intensitat”. En el terreny personal, Shkodran ha manifestat que ell està ací per donar un bon rendiment en la línia defensiva i que la seua filosofia és anar dia a dia. “Tot és més fàcil quan tens uns companys en defensa com els que tinc”, ha assegurat.

L’alemany s’ha enrecordat de l’afició, la qual pensa que serà “molt important per a l’equip la resta de la temporada”. Al defensa li va resultar sorprenent veure 3.000 valencianistes a les grades del Madrigal perquè en Itàlia no estava acostumat a això. Mustafi ha explicat que el gest que va realitzar després d’un dels seus gols simbolitza la bandera d’Albània. “Encara tinc família allí i m’ho van demanar”.