ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Murthy: “Tots els equips pateixen males dinàmiques”

Per Josep Prats · 12 Març, 2020

El president del València CF ha parlat a la ràdio oficial del club on ha valorat la suspensió de la lliga i l’actualitat de l’equip.

“Per desgràcia no és cap sorpresa. Des de fa quasi un mes, nosaltres començarem a planificar i previndre. La prevenció era el més important per a nosaltres. Nosaltres prenem mesures tan difícils com necessàries per a protegir als nostres jugadors, cos tècnic i empleats. Reaccionarem abans que ningú. Des de fa una setmana tenim planificat que fer amb els xics de l’Acadèmia des de sa casa. Cadascú té un pla de treball i els entrenadors ho van a seguir. Això és per a mi el més important, Ara ha sigut declarada com pandèmia i no sabem quan es reprendran les coses”.

“Ens queda la lliga i en ella no estem lluny dels llocs Champions. És més, estem més a prop que la temporada passada. Tots els equips pateixen males dinàmiques. Però seguirem lluitant fins al final perquè tenim una gran plantilla i un gran cos tècnic”.

“Sempre hem confiat en què es faria justícia. Era el que havia de passar. Crec que tots hem aconseguit una cosa molt justa. Molta gent i entitats hem treballat en açò, des de l’Institut Valencià de Finances fins als advocats del club”.

“L’altre dia, quan jugàrem en un camp buit, es va notar molt que ells no estaven, perquè la nostra afició és fonamental. Entenem la frustració de l’afició per no poder haver vist un partit de Champions i ara per la suspensió de la lliga. El futbol és passió i ho entenem, però cal combinar eixa passió amb sang freda i cap. Prompte tornarem a la normalitat”.