ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Murthy reapareix a Paterna després de reunir-se amb Lim

Per Cristian Año · 01 Març, 2021

El president del València CF, Anil Murthy, ha tornat a València després del seu viatge a Singapur on s’ha reunit amb el màxim accionista del club, Peter Lim. Murthy es va desplaçar al seu país per motius personals el passat 7 de febrer mentre que a la Capital del Túria es va quedar Joey Lim exercint de president, tot i que Anil va estar en contacte amb jugadors i entrenador a través de videoconferències.

Però hui, durant l’entrenament a Paterna, el president ha aparegut per la Ciutat Esportiva després de passar uns dies a fora. Anil ha presenciat part de l’entrenament del València CF després de la dura derrota al Coliseum Alfonso Pérez on l’equip va caure derrotat per 3 gols a 0.

Què ha passat a Singapur?

Aprofitant que el president ha estat a Singapur, Lim li ha comunicat quins són els moviments que s’han de realitzar respecte al Nou Mestalla i com es solucionarà un problema que preocupa de gran manera a totes les parts. Fa uns dies es van complir 12 anys de les paralitzacions de les obres de l’estadi i a dia de hui Meriton continua tenint en ment prorrogar els terminis que estan establerts, cosa que la Generalitat no vol acceptar.

El futur de Javi Gracia

Altre dels temes importats que hauran parlat de segur que ha segut el de l’entrenador. Javi Gracia està en el punt de mira i tot apunta que acabarà la temporada, però ja ha perdut tota la confiança amb l’entitat i viceversa. L’entrenador sap que només acabar la temporada, és molt possible que Meriton es desfaça d’ell, ja que no ho han fet abans per a no haver de pagar-li una gran quantitat de diners. A la reunió entre Lim i Anil, de segur que han pres una decisió final, tot i que ja sabem que d’un dia per a altre poden canviar fàcilment d’idea.

Protestes internacionals

Per últim, altre tema molt importat que hauran tractat és el de les crítiques que està rebent la propietat tant a València com a nivell internacional, com ja vam veure este passat cap de setmana a Manchester. Plataformes com Libertad VCF i Salvem Nostre València estan menejant fils per a demostrar a tot el món la incapacitat de Peter Lim de gestionar un Club com el València CF.

Estes protestes afecten molt a la imatge de l’empresari i podrien afectar-li econòmicament. Tot i voler posar fi a este tipus de protestes, el valencianisme no va a callar i seguirà lluitant fins a aconseguir que se’n vagen.