ACTUALITAT  

Murthy parlarà amb Gracia després de les seues declaracions

Per Josep Prats · 13 Septembre, 2020

El president del VCF i Javi Gracia es tornaran a reunir després que es jugue el partit d’esta nit. Les declaracions del passat divendres del tècnic pamplonés no agradaren a Meriton, per això, Anil Murthy ha convocat a l’entrenador per a altra reunió.

Segons informen a Plaza Deportiva, Murthy se’n va anar sorprés de la Ciutat Esportiva de Paterna el passat divendres. No li agradaren les paraules de Gracia, encara que estén el nerviosisme de l’entrenador per la falta d’incorporacions.

Javi Gracia: “Estic decepcionat perquè no ha arribat cap jugador”

L’entrenador del VCF va mostrar el seu descontent davant els mitjans de comunicació per la falta d’arribada de fitxatges.

Per diferents motius els jugadors que anaven a vindre no s’han tancat. Jo he intentat facilitar alguna arribada. Estic decepcionat, perquè no ha arribat cap jugador. El club no va a poder exigir els objectius que el València ha de lluitar.

La plantilla està debilitada a conseqüència de les eixides. Han abandonat cinc jugadors importants la plantilla i queda debilitada. Tinc l’esperança dels reforços que anaven a vindre. Me’n vaig dir que anaven a vindre jugadors i encara no ha vingut cap. És necessari reforçar l’equip.


Murthy no vol alterar el pla de l’entrenador

El president s’esperarà fins al dilluns per a fer eixa reunió amb l’entrenador per a no alterar el pla de treball.

Des de la Direcció Esportiva insistixen que hi haurà fitxatges abans del tancament del mercat.