ACTUALITAT  

Murthy li demana a Mendes un favor en tres jugadors

Per Josep Prats · 20 Agost, 2020

El VCF vol donar eixida a jugadors que tinguen un rang salarial alt, i en eixos llocs es troben jugadors com Cillessen i Rodrigo, els quals estan a la rampa d’eixida.

Per això, segons avançaven hui a Tribuna Deportiva, Murthy li havia demanat a Jorge Mendes que li buscara un nou destí a Rodrigo.

L’hispano-brasiler ja va estar a punt d’eixir del conjunt valencianista el passat estiu a l’Atlètic de Madrid. Quan tot pareixia ja tancat, les negociacions entre ambdós clubs es trencaren.

Al mercat hivernal va passar el mateix. Esta vegada fou el Barça qui volia al davanter, i en qualitat de cedit. El VCF no pretenia deixar-lo eixir en qualitat de préstec i finalment, va seguir a l’entitat de Mestalla.

El segon favor del president a Mendes és l’eixida de Cillessen del VCF. El porter holandés té un dels salaris més alts al VCF i la seua irregularitat ha fet que el conjunt valencianista vulga vendre’l.

L’últim favor de Murthy a Mendes ha sigut l’aturada del fitxatge de Diogo Leite. Des de dins del club li asseguraren al president valencianista el despropòsit que era l’operació del portugués. El Porto demanava 20 milions més 10 en variables per un jugador que no ha tingut molts minuts en el futbol professional.

Per això, han pegat un pas enrere en el seu fitxatge per a no crispar més l’ambient a la capital del Túria.