ACTUALITAT  

Murthy i Llorente es reunixen

Per Josep Prats · 16 Març, 2021

El futur de Peter Lim al VCF podria estar en els últims dies després de l’aparició del príncep de Johor com a possible comprador de les accions. Tunku Ismail ja ha mostrat en xarxes socials el seu desig per entrar en la gestió esportiva del club de Mestalla, però de moment, no ha arribat a cap acord amb Lim.

L’interés de Tunku Ismail no ha sigut l’únic. També hi ha una sèrie d’empresaris valencians interessats en comprar les accions del VCF a Peter Lim. Com va informar Superdeporte, Llorente era un d’ells, i estava intentant contactar amb l’entorn del màxim accionista.

A dia de hui, Llorente s’ha reunit amb el president del VCF, Anil Murthy. L’empresari valencià li va traslladar a Murthy les seues intencions de convertir-se en el màxim accionista del club, portant amb ell, un fons d’inversió.

Lim es nega a vendre

Llorente ha intentat des del passat mes de desembre, reunir-se amb Anil Murthy. Al ser un accionista major del club, a Meriton no li quedava altra que reunir-se amb ell.

En canvi, Murthy ja ha traslladat a Llorente en eixa reunió que Peter Lim no vol vendre el club. Això mateix va afirmar en la reunió amb Ximo Puig per a negociar l’ATE del nou Mestalla.

Murthy està convençut que seguirà

La setmana passada, segons va avançar la Cadena Cope, Anil Murthy va tindre una reunió amb diversos treballadors del club per informar-los que ell seguirà en el club.