ACTUALITAT  

Murthy i el primer equip allunyen postures

Per Josep Prats · 15 Abril, 2020

El president del VCF ha fet unes declaracions al diari New York Times analitzant l’actualitat de l’equip i la situació de les negociacions amb els jugadors per a evitar qualsevol ERTE.

Qüestionat per la crisi del COVID-19, s’ha mostrat satisfet per haver pres les mesures adequades abans de la declaració de l’estat d’alarma: “Lim em va cridar i em va dir que premérem les mesures de protecció que posàrem. El Coronavirus va cap a volsaltres”.

En eixa entrevista, Murthy reconeix la bomba biológica que va suposar el partit d’anada dels huitens de final a Milà. “No caben dubtes que va ser una bomba biològica, però això vist amb perspectiva. Amb la infecció en augment, tindre 30 o 40 mil persones a l’estadi era una bomba de rellotjeria. No podem amagar-mos”.

Reconeix l’error que van cometre deixant jugar amb públic a San Siro i presumix d’haver pres mesures abans que ningú a Espanya. Però de l’escrit que va enviar a la UEFA per a deixar que es jugara en públic a Mestalla no diu res.

També ha parlat de la negociació que té amb els jugadors perquè es rebaixen el salari. Segons va informar Deportes Cope Valencia, els jugadors enviaren propostes al president, contemplant diversos escenaris amb la reducció salarial. Estes propostes no agradaren al president: “No estem venent-los qualsevol bajanada per a abaixar-los el salari aprofitant la situació. La situació no deu ser la del club contra els futbolistes, estem tractant d’explicar als jugadors que la rebaixa no és cap sense sentit perquè nosaltres ens aprofitem”.

Murthy ha facilitat als capitans del primer equip el llibre de compte perquè siguen coneixedors de la situació actual del club.