ACTUALITAT  

Murthy es reunirà amb Ximo Puig

Per Josep Prats · 20 Agost, 2020

El president del VCF, Anil Murthy, i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, es reuniran per a negociar noves condicions de l’ATE del Nou Mestalla.

Així ho han informat a Ser Deportivos Valencia, on han dit que la secretaria del president de la Generalitat s’ha posat en contacte amb Murthy per a fer-li saber que la primera setmana de setembre va a haver una reunió entre els dos president.

El tema sobre la taula serà l’ATE del Nou Mestalla, la qual està virtualment incomplida perquè expira el 15 de maig de 2021.

El VCF plantejarà a les diferents autoritats polítiques una petició per a prorrogar l’ATE. Este aspecte serà clau perquè d’ahí penjaran diverses situacions bàsiques per al futur econòmic de l’entitat valencianista.

Però per a poder prorrogar eixes condicions de l’ATE, les màquines han de tornar al solar del Nou Mestalla.

La mateixa emissora ha confirmat que el VCF es plantarà en la reunió amb unes garanties jurídiques i econòmiques, amb les quals finalitzaran el nou camp en el termini acordat.

La idea de Meriton és contactar amb empreses valencianes o espanyoles per a trobar una solució perquè compre el solar de l’actual Mestalla i s’encarregue de finalitzar les obres del Nou Mestalla.