Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Anil Murthy: “El mal ja està fet”

Per Gerard Gálvez · 21 Abril, 2021

El president del València, Anil Murthy, ha concedit una entrevista a Sky Sports News. En un vídeo d’un poc més d’un minut, el representant de Meriton a València ha expressat la seua preocupació davant un nou intent de Superliga:

“No em sorprendria que tornaren (els clubs fundadors de la Superliga). Els clubs han d’estar preparats, les lligues han d’estar preparades”

“No importa si ocorre ara o no. Aquest és el simple anunci de la creació de la Superliga, la creació d’un gran problema per al futbol. No és per a res el moment just per a fer-ho. Tothom tracta de recuperar-se de l’efecte de la pandèmia i el seu gran impacte financer en tots els clubs de futbol”

El futur? El mal ja està fet. Ells ensenyen les seues cartes i les seues intencions. A ningú l’ha de sorprendre que tornen en alguns anys o amb alguna idea diferent però la mateixa meta. Els clubs han d’estar preparats i les lligues també han d’estar preparades. Això és circumstancial però les cartes ja estan sobre la taula. El simple anunci va ser temerari i descurat i sense cap recompensa per a la resta del futbol europeu.”

Anil Murthy ja va respondre a la Superliga

Aquesta no és la primera vegada que el president del València emet un comunicat condemnant la creació d’aquesta nova competició. Ahir mateix, el València publicava un missatge d’Anil Murthy en el qual mostrava el seu total rebuig a la Superliga:

La Superliga presentada en els últims dies és un projecte purament econòmic que és anti-futbol.

“La bellesa d’aquest esport per a la gent es perd amb aquest pla. Els propietaris dels clubs de futbol han de comprendre la tradició i el paper del futbol en la societat.”