La millor informació del ValènciaCF en valencià

Murthy es carrega el futbol social de l’Acadèmia
,

Murthy es carrega el futbol social de l’Acadèmia

El València comptarà amb només 12 equips de Futbol-8
COMPARTIR

728-90

Des de la premissa d’ambiciosa educació integral que li ha portat a ser exemple de pedrera a Europa, l’Acadèmia del VCF va a reforçar, a partir de la temporada 2018-19, l’exigència esportiva dels seus jugadors més joves, que en les seues instal·lacions de Paterna gaudiran d’una formació del màxim nivell en totes les àrees. Així, el València CF ha decidit, en el seu pla estratègic per a la pròxima temporada, renunciar als actuals ingressos del futbol-8 per a situar a la Ciutat Esportiva de Paterna com el seu centre de desenvolupament i optimització del millor talent futbolístic, becat de manera íntegra pel club. Esta estratègia estarà complementada per una labor de detecció d’eixe talent per tota la Comunitat Valenciana.

D’esta manera, els xiquets que integren un total de 12 equips de futbol 8 podran seguir en el futur el seu progrés formatiu en diferents escoles de la Comunitat Valenciana. Gràcies a una rigorosa labor de supervisió i seguiment per part dels tècnics del club, els millors jugadors dels actuals equips de futbol 8 seran seleccionats per a seguir rebent, ja dins de les categories inferiors del València CF, una educació integral del màxim nivell que els ajude en el seu camí cap al futbol professional.

A més, hui en dia, el VCF manté convenis amb tretze escoles de futbol a la Comunitat Valenciana: a Castelló, amb l’Onda CD, a València, amb el Col·legi Salgui, Alboraia, Torrent, GPS Museros, Barri de la Llum, UE Alzira, Gandia CFB i FEB Ontinyent i, finalment, a Alacant, amb el Dénia FB, La Nucia CF, Lacross Babel CF i Benferri CF.