ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Murillo interessa al València CF

Per Blanquinegres · 09 Juliol, 2021

Jeison Murillo és un altre nom marcat en roig en l’agenda del València CF i de José Bordalás. El defensa colombià vol tornar a la que va ser la seua casa fa tres temporades i veu amb molt bons ulls jugar en el club de Mestalla la temporada que ve.

Segons informa el periodista Carlos Bosch, el València CF ja ha contactat amb la Sampdoria, l’equip que en l’actualitat té els drets esportius del futbolista, encara que no compta amb ell. A més, l’equip italià continua sense haver saldat el seu deute amb el València CF i fins i tot queden diversos milions per saldar en aquella operació en la qual el defensa colombià va signar per l’equip italià.

Murillo, de més a menys al València CF

En la seua anterior etapa com a valencianista, Jeison Murillo va viure les dues cares de la moneda. El central va començar sent un fix per a Marcelino García Toral, però una lesió en la jornada 12 de Lliga, quan estava en el seu millor moment esportiu, va deixar a l’internacional colombià KO fins a mitjans de la segona volta, on ja havia perdut la seua plaça en l’onze.

La temporada següent (2018 – 2019) va començar per a Murillo tal com va acabar l’anterior. Només es va posar la camiseta del València CF en tres ocasions més, i la seua pèrdua de protagonisme va suposar una cessió estranya al FC Barcelona i una posterior venda a la Sampdoria. Tres temporades després, Murillo entra en escena.