ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Murillo està en València

Per Pablo Marquez · 14 Septembre, 2020

El central colombià de la Sampdoria, Jeison Murillo, va arribar a principis de la vesprada d’ahir a la Capital del Túria. L’exjugador del València ha vingut perquè és l’aniversari de la seua dona, la qual encara viu en València.

No obstant això, segons ha informat el periodista Valencià, Hèctor Gómez, el principal desig de Jeison Murillo és el de tornar al València. El central colombià eixirà de la Sampdoria i el seu agent li ha oferit al València tornar a contractar al colombià.

LA SAMPDORIA ENCARA NO HA PAGAT AL VALÈNCIA

L’equip Italià encara ha de pagar huit milions d’euros al València per Jeison Murillo. Com ara mateix demanen un milió per la cessió del central, només haurien de pagar set al València. Per tant, seria una operació on les tres parts guanyarien.

UN CENTRAL DE GARANTIES

Jeison Murillo ha demostrat que és un jugador molt actiu en defensa. El colombià té moltíssima experiència en la Lliga Santander, perquè ha participat en tres equips diferents: Granada, València, Barça i Celta de Vigo.

El jugador colombià formaria una gran parella amb Gabriel Paulista, el qual necessita un bon central al costat per a rendir al seu millor nivell. El brasiler i el colombià ja varen jugar junts amb Marcelino Garcia Toral.

No obstant això, la relació de Murillo amb el tècnic asturià va provocar l’eixida del central colombià. Ara, dos anys després, Murillo vol tornar al València i ajudar a l’equip de Javi Gracia a guanyar consistència darrere.