Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Murillo espera al València

Per Miguel Castells · 20 Juliol, 2021

El València no pretén que el fitxatge d’Omar Alderete siga l’únic a la defensa. Des d’Itàlia, Jeison Murillo espera els moviments del club blanquinegre, però segons El Desmarque, per a la seua arribada és necessari una venda a la defensa, i totes les mirades apunten al nom de Mouctar Diakhaby.

Diakhaby i la Premier

El València assegura que ha rebut interés d’equips de la Premier pel central francés. El Newcastle i el Leicester han preguntat per ell, però de moment tan sols ha sigut això, una conversació que no ha tingut més transcendència que conèixer quina és la seua situació actual. Mentrestant, Bordalás té clar que la seua defensa titular és Paulista i Alderete i Guillamon és el tercer central, per tant Mouctar és l’última opció.

13 milions i el Celta

Les dificultats de la incorporació del colombià és la de sempre: els diners. La Sampdoria vol recuperar la inversió de 13 milions que va fer pel central, mentres que al València li resulta impossible pagar estos diners. D’altra banda, el Celta també està pendent de com es desenvolupa el mercat per a fer-se amb ell.

Fins al final del mercat

Així, fa la impressió que el futur de Murillo es decidirà al final del mercat. La Sampdoria esgotarà totes les opcions perquè li aplegue una bona oferta, mentres que València i Celta esperen que no arribe per endur-se al jugador en forma de cessió.