ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La resposta de la RFEF a la proposta del València

Per Blanquinegres · 28 Juny, 2024

L’RFEF donava este matí a València com a morta i ja tenia les seues 11 o 12 (depenent del Marroc i Portugal) seus triades per al Mundial 2030 i que ha presentat a la FIFA al Marroc. Les reunions han començat a primera hora i segueixen a esta hora de la vesprada, tal com ha pogut confirmar Blanquinegres.

A última hora del dia d’ahir, una de les màximes dirigents del comité organitzador del Mundial 2030, María Tato, va comunicar a la candidatura de València que quedava fora de la carrera pel Mundial després d’haver incomplit el quart termini possible. La notícia s’ha confirmat este matí mentre en el ple de l’Ajuntament no s’aprovava gens relacionat amb el Nou Mestalla i el València C.F

No obstant això, hui al migdia el València ha enviat un mail comunicant que estava predisposats a acceptar les condicions de la FIFA sense signar el document igual que han fet altres cinc clubs per desavinences en alguns punts referents a qui assumeix els costos, usos de terrenys confrontants, etc i que estarien predisposats a signar la documentació si s’aclareixen eixos punts, tal com ha avançat El Desmarque.

Ara la pilota està en la teulada de la RFEF que ha de decidir si accepta la comunicació del València C.F i incorpora a temps al Nou Mestalla com una de les seus per al Mundial 2030. El comunicat ha arribat fora de termini i significaria traure fora a una de les seus que sí que ha complit amb tota la documentació.

Un punt important a tindre en compte és que València encara no ha signat el contracte pel que la situació continua sent la mateixa. L’RFEF té intenció de comunicar la seua decisió una vegada finalitzen les seues reunions al Marroc.

La resposta de la RFEF

Segons ha informat SER Deportivos València, després de l’enviament de la documentació per part del València, la intenció de la RFEF és proposar a la FIFA, Portugal i el Marroc presentar 13 seus i tindre temps per a poder estudiar la documentació de València i Vigo.