La millor informació del ValènciaCF en valencià

Multes per sobrepés, una mesura que no agrada en el club
,

Multes per sobrepés, una mesura que no agrada en el club

COMPARTIR

Un dels grans problemes que ha tingut la plantilla a l’hora de preparar-se de cara a la competició han sigut els hàbits a l’hora de realitzar els entrenaments. Les lesions que s’han anat produint al llarg de la temporada no són mera coincidència ni fruit de casualitats, sinó conseqüència d’una sèrie de rutines que s’han anat repetint durant els últims dos anys amb Javi Gracia i Celades.

Els entrenaments esta temporada han tingut diferents moments desafortunats i poc professionals per part de diversos jugadors de la primera plantilla. Una cosa tan bàsica com la puntualitat ha sigut una de les tòniques habituals en diferents moments de la temporada. Un altre dels problemes ha sigut l’excessiu pes de diversos jugadors.

Sense anar més lluny, Maxi Gómez es va perdre el partit enfront del Sevilla durant el mes de gener per estar uns kg per damunt de l’òptim en la bàscula. Thierry va tindre una acció similar abans del partit de Copa del Rei enfront del Cartagena.

Davant aquesta circumstància, el cos tècnic va proposar l’obertura de diferents expedients disciplinaris en el club. No obstant això, tant Anil Murthy com Miguel Ángel Corona no va prendre massa rellevància a l’assumpte i en molts casos no va obligar ni tan sols al pagament de l’esmentada multa. D’esta manera es produeix una gran fricció entre diferents àrees del club. 

Els desacords entre els diferents àrees del club han sigut una tònica habitual i continuada dins de l’estructura del València C.F. Una cosa incomprensible en un club amb 103 anys de vida i que temporada rere temporada queda a la deriva d’un futur negre i perillós.