ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Multes de milers d’euros a 11 aficionats del València

Per Alex Alfaro · 13 Març, 2023

La Comissió Permanent de la Comissió Estatal contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l’Esport, reunida hui en el Consell Superior d’Esports, ha acordat diverses propostes de sanció relacionades amb el València-Athletic del passat 11 de febrer que va acabar amb 1-2.

Va ser el dia de la primera gran manifestació pacífica de 2023 en la qual milers d’aficionats del València CF van deixar Mestalla mig buit  fins al minut 19 tal com havia demanat Libertad VCF per a mostrar al món el fastig amb la gestió de Peter Lim i buscant una imatge que donara la volta al món. No obstant això, mentre els que estaven fora entraven a Mestalla al crit de “Peter, ves-te ja”, els que estaven dins van secundar la protesta. Dels prop de 15.000 que hi havia fora de l’estadi, uns 7.000 es van quedar fins a eixes marcat minut 19.

Malgrat no haver-hi incidents, fins a 11 aficionats han rebut diverses propostes de sanció per fets aïllats per aspectes relacionats amb insults a la policia o bengales.