ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Moviment de grues, bigues i arena en el Nou Mestalla

Per Blanquinegres · 20 Febrer, 2024

A mitjana vesprada del dia d’ahir, diferents aficionats avisaven per xarxes socials d’haver vist una grua gegant entrar en el Nou Mestalla. Alguna cosa com a mínim que crida l’atenció després que les obres estan parades des del 17 de febrer de 2009 a causa de la falta de finançament.

Segons ha informat Tribuna Deportiva, a mitjana vesprada va tornar a entrar un altre segon camió amb material de bigues. No obstant això, no es tracta de cap acció rellevant perquè el València encara no té ni la llicència ni les fitxes urbanístiques per a poder reprendre les obres.

El cas és que sense l’aprovació d’aquestes fitxes urbanístiques i sense el nou estadi finalitzat, València no tindrà Mundial 2030. El rellotge corre en contra d’eixe interés perquè el mes d’abril o maig a tot tardar la FIFA ha de tindre clares les infraestructures amb les quals pot comptar per a celebrar eixe esdeveniment compartit per diversos països

Enfront d’esta pretensió de Catalá es posicionen tant Compromís i PSPV –que volen que al costat de les fitxes urbanístiques s’haja d’aprovar també un conveni molt exigent amb Peter Lim quant a terminis i avals financers per a finalitzar la construcció del nou estadi– i tampoc està per la labor Vox.

Juanma Badenas manté una postura ferma en públic que no aprovarà les fitxes urbanístiques perquè suposaria afavorir a Lim en la seua posició patrimonial del club i que això li permetria vendre-ho per un preu més elevat als compradors que en els últims mesos s’han interessat pel València CF.