ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mosquera no accepta les ofertes i espera conéixer la planificació del València per a la pròxima temporada

Per Mauro Pérez · 29 Maig, 2024

El defensa del València CF, Mosquera, ha decidit no acceptar cap de les ofertes que han arribat per ell fins ara. El jove jugador, que es troba còmode i satisfet en el club che, ha optat per no afanyar-se a resoldre el seu futur immediat.

Mosquera ha mostrat el seu compromís amb el València CF en expressar el seu desig de quedar-se i conéixer millor la planificació de l’equip per a la pròxima temporada. Malgrat l’interés de diversos clubs, el jugador ha deixat clar que la seua prioritat és entendre bé els plans del València abans de prendre qualsevol decisió sobre el seu futur, tal com informa Germán Muñoz.

Una de les raons clau en la decisió de Mosquera és el seu interés a veure com es perfila la pròxima temporada del València. Vol tindre una visió clara de la direcció en la qual es mou l’equip i la que es mourà la directiva de cara al mercat de fitxatges. Esta avaluació és fonamental per a Mosquera, qui desitja assegurar-se que el seu desenvolupament professional i la seua carrera esportiva continuen de manera òptima en el club.

El fet que Mosquera no haja donat el ‘OK’ a cap oferta reflecteix el seu compromís amb el València. Malgrat les oportunitats que podrien haver-se presentat, el jugador ha decidit centrar-se en el seu actual club, demostrant el seu desig de contribuir a l’equip i créixer al costat d’ell.

Amb dos anys de contracte per davant, Mosquera té temps per a avaluar les seues opcions i prendre la millor decisió per a la seua carrera.