ACTUALITAT  

Mosquera podria eixir del València si el club no ven a Mamardashvili o Javi Guerra

Per Eva Tortajada · 13 Juny, 2024

El mercat d’estiu no ha fet més que començar, però al València ja hi ha prou moviment. A més de l’arribada de Dimitrievski, la qual es va fer oficial ahir, el club està preparant les eixides de Mamardashvili i Javi Guerra.

L’equip necessita ingressar, almenys, 25 milions per aquestes vendes, però en el cas del porter, el València demana 40 milions, una xifra que cap club ha oferit encara. El Newcastle, ara per ara, és qui més prop ha estat de fitxar al georgià, però la seua oferta no es va apropar gens a les exigències del València.

Per altra banda, l’eixida de Javi Guerra és la que menys afectaria l’equip, ja que el jove jugador encara no s’ha guanyat la titularitat fixa i és més fàcilment reemplaçable. Malgrat això, el València ha taxat al jugador en 25 milions, una xifra que cap equip està disposat a pagar en aquest moment.

L’altra opció que està considerant el club és la de vendre a Mosquera, tal com informa Darío Puig a MARCA. Des del València no hi ha un particular interés en què el central se’n vaja, però saben que arribaran ofertes per ell i és Peter Lim el que tindrà l’última paraula sobre el futur del jugador.

La realitat és que, si en les pròximes setmanes no s’ha tancat res respecte a Mamardashvili i Javi Guerra, en cas d’arribar ofertes pel defensa, des de Singapur no tindrien cap problema en vendre’l.