ACTUALITAT  

Mosquera, nominat a millor jugador sub23 del mes d’abril

Per Mauro Pérez · 24 Abril, 2024

El mes d’abril ha sigut testimoni d’un desplegament impressionant de talent juvenil en el món del futbol. Amb la nominació al premi Jugador Sub-23 del Mes en joc, la competència és feroç entre cinc jugadors destacats.

Entre els nominats es troben figures emergents com Jude Bellingham, jugador del Reial Madrid, l’habilitat del qual en el centre del camp ha impressionat als aficionats i experts per igual. També està Alex Baena, jugador del Vila-real, l’acompliment sòlid del qual i constant ha sigut fonamental per al seu equip. Cristhian Mosquera, jugador del València CF, la bona campanya del central, que s’ha convertit en el líder de la defensa valencianista des del començament de la temporada, li ha servit per a aspirar al premi.

A més, Miguel Gutiérrez, jugador del Girona, un altre nominat, ha mostrat una maduresa i habilitat més enllà de la seua edat, destacant en el terreny de joc. I Hugo Álvarez, jugador del Celta de Vigo, ha deixat la seua marca en el seu respectiu equip amb actuacions memorables.