ACTUALITAT  

Mosquera es queda fora de la convocatòria oficial per als Jocs Olímpics

Per Eva Tortajada · 10 Juliol, 2024

A falta de 16 dies per al començament dels Jocs Olímpics de París, la Selecció Espanyola de Futbol ha revelat la llista oficial de 18 jugadors per a participar en la competició. Amb aquesta convocatòria, quatre dels 22 jugadors que formaven part de la llista inicial es queden fora del torneig, encara que viatjaran a París i estan preparats com a recanvis en cas que siga necessari.

Un dels jugadors que s’ha quedat fora ha sigut Cristhian Mosquera. El central valencianista va arribar a la concentració a Madrid el passat 1 de juliol juntament amb el seu company d’equip, Diego López. Malgrat haver demostrat un increïble rendiment al València i haver sigut el millor central espanyol de tota la lliga, Mosquera es queda, una vegada més, fora de la convocatòria de la Selecció. El futbolista tampoc va formar part de la convocatòria per a l’Eurocopa, que no inclou cap valencianista.

Per la seua part, Diego López si ha aconseguit consolidar el seu lloc a l’equip i representarà a Espanya als Jocs Olímpics de París sota les ordres de Santi Denia, el Seleccionador nacional.

Convocatòria completa