ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mosquera és una de les principals opcions de l’Atleti de Madrid per a reforçar la defensa

Per Joan Marc García · 22 Març, 2024

Christian Mosquera és un pilar més que fonamental del València de Baraja. El central hispà-colombià porta demostrant al llarg d’esta temporada que és un futbolista de present i futur per al València. I és que durant els últims mesos, i davant els nombroses dubtes en defensa, el “3” valencianista s’ha consolidat com un defensa de jerarquia i és el central més jove en disputar tants partits consecutius des que ho fera Miguel Tendillo en 1979.

D’aquesta forma, Mosquera s’ha guanyat un lloc en la defensa titular al costat de Diakhaby, Yarek o Cenk. Cal recordar que, des que va eixir com a titular davant el Reial Betis el passat 1 d’octubre, cap jugador ha sigut capaç de llevar-li la titularitat fins el dia de hui.

Donada la seua solvència en defensa, Mosquera ha cridat l’atenció de molts clubs del panorama europeu. Entre aquests, tal com ha informat Marca, figura l’Atlètic de Madrid del Cholo Simeone, ja que pensa en renovar la seua defensa de cara a la pròxima temporada.

Segons la citada font, el central del València estaria en una llista en la que també es troba el central de la Reial Societat, Le Normand. Tant Mosquera com Le Normand són dos de les opcions preferides del conjunt matalafer per reforçar la seua defensa, la qual vol canviar de cara a la pròxima temporada.