ACTUALITAT  

Mosquera, el millor defensa de LaLiga

Per Eva Tortajada · 05 Juny, 2024

Sense cap dubte, Mosquera ha sigut la gran revelació de la temporada 2023-2024. Des de que es va fer amb la titularitat, el seu rendiment a la saga valencianista ha sigut més que excel·lent. Amb tan sols 19 anys, ha sigut el central més segur de l’equip durant tot el curs.

I així ho ha confirmat Olocip, amb unes dades que assenyalen que és el defensa que més gols esperats ha evitat, amb un total de 7, la xifra més alta de tota la competició. Mosquera és el jugador juvenil amb més minuts jugats durant la present temporada i, malgrat que té contracte fins a 2026, molts clubs busquen afegir el seu talent a les seues files. No obstant això, ha deixat clar que la seua prioritat és el València i que ja estan mentalitzats de cara a la temporada vinent.

Malgrat no haver entrat en la llista de De la Fuente per a l’Eurocopa, Mosquera és el millor central espanyol en accions defensives amb el baló en joc i el segon en duels terrestres. Fa un any, el seu valor de mercat era d’un milió d’euros, i ara la xifra arriba fins als 15 milions.

Dins de les prioritats de Baraja de cara a aquest estiu està assegurar-se la continuïtat de Mosquera al cent per cent, donat que és un pilar fonamental de la seua defensa i del seu equip.