ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mosquera, candidat al premi Golden Boy

Per Eva Tortajada · 13 Abril, 2024

Ja s’ha donat a conèixer la llista Golden Boy Football Benchmark Index, la qual inclou als 100 millors jugadors sub-21 de les lligues europees i els converteix en candidats al prestigiós premi Golden Boy.

Cristhian Mosquera ha destacat en la posició número 15 d’aquesta llista i s’ha convertit oficialment en candidat a aquest galardó. El defensa valencianista només té per davant a jugadors com Lamine Yamal, Joao Neves, Garnacho, Zaire-Emery, Leny Yoro, Sávio, Kobbie Mainoo, Rico Lewis, Jorrel Hato, Vermeeren, Oscar Gloukh, Mathys Tel, Pau Cubarsí i Bynoe-Gittens.

El jugador està demostrant un gran nivell al València aquesta temporada amb tan sols 19 anys, i s’ha consolidat com el central sub-19 amb més minuts jugats de les cinc grans lligues. Mosquera encadena 23 jornades com a titular al València i el seu gran rendiment amb el club el va assolir la seua primera conocatòria amb la Selecció Espanyola Sub-21.

Aquest rànquing valora el rendiment sobre els terrenys de joc dels jugadors des d’octubre del 2023 i considera a jugadors nascuts a partir del 2004 pertanyents a equips de les 25 principals lligues de la UEFA.