ACTUALITAT  

Morientes: “Vaig de tant en tant a Mestalla i em fa ràbia no escoltar la música de la Champions allí”

Per Manel Rumbau · 29 Septembre, 2023

Fernando Morientes va tindre un pas destacat pel València durant els tres anys que va estar a la capital del Túria (2006-2009). El davanter espanyol va fitxar pel València procedent del Liverpool FC el gener de 2006. La seua arribada al club valencià va ser vista com un reforç important per a l’equip en aquell moment.

Durant el seu temps al València, Morientes va ser part d’un equip que competia en Champions de forma continuada. Tot i que que Morientes no va tindre un impacte tan destacat com en alguns dels seus clubs anteriors com el Reial Madrid, va aconseguir marcar alguns gols importants que van ajudar al València a reafirmar-se en la part alta de la taula en La Lliga.

Ara mateix, el cert és que el València no té res a veure amb aquell equip en el que va jugar Fernando. Hui, en una entrevista que ha concedit a Cope València, el jugador espanyol ha tornat a recordar la seua etapa com a jugador valencianista, així com ha analizat la pèssima gestió de Meriton al capdavant del club i la seua consegüent situació.

Situació actual del València

Em fa ràbia la situació del València. Vaig de tant en tant a Mestalla i em fa ràbia no escoltar la música de la Champions allí.

10 punts en 7 partits està molt bé, però Baraja va a tindre que treballar molt dur durant la temporada i que no es lesionen Javi Guerra o Diego López. Ara mateix, veig a alguns equips pitjor que el València, però pregunta’m en uns mesos millor. 

Posicions a reforçar

Amb bons jugadors de banda el davanter va a marcar gols, fins i tot jo amb 47 anys. Diego López i Fran Pérez estan bé. Em fa por la defensa. Cenk té problemes i a Mosquera el veig verd, en el València no hi ha un Ayala. Reforçaria la defensa i la davantera.

Baraja

L’altre dia vaig parlar amb Baraja i el veig il·lusionat.

La davantera actual de l’equip

A un jugador de l’envergadura de Yaremchuk li costa un poc més agafar la forma. Per altra banda, m’alegre molt per cada gol que ha marcat Hugo Duro perquè s’ho ha guanyat.

Anècdota sobre Mestalla

Una vegada, estaguent en el Reial Madrid, estava calfant en Mestalla abans d’un partit davant el València i li vaig dir a Raúl: “Algun dia m’agradaria jugar en el València. Mestalla és especial”.