ACTUALITAT  

Mor Pepe Domingo Castaño als 80 anys

Per Blanquinegres · 17 Septembre, 2023

Pepe Domingo Castaño ha mort esta matinada als 80 anys d’edat, tal com ha informat la Cadena Cope a primera hora d’este diumenge. El locutor de ràdio ha perdut la vida. “En la matinada de hui, 17 de setembre, ha mort Pepe Domingo Castaño Solar als 80 anys a l’Hospital de la Zarzuela de Madrid. Pepe s’ha anat de manera sobtada, envoltat dels seus”, ha informat la cadena.

La capella ardent s’habilitarà en el tanatori de Pozuelo, a Madrid, a partir de les 16.00 hores. Tal com ha explicat Juanma Castaño este matí, Pepe Domingo Castaño va estar acompanyat dels seus fills, Hugo i Óscar, la seua dona, Teresa, i també del periodista Paco González, el seu company inseparable en antena.

“La ràdio ja mai tornarà a sonar igual sense tu. Esta família ja mai tornarà a bategar igual sense tu però, per tu, seguirem… Encara no sabem com ho farem però continuarem omplint el buit que ens deixes amb vida i ràdio. Et volem Pepe, et volem i et voldrem sempre com tu ens has ensenyat, amb alegria i units”, ha expressat el compte de Tiempo de Juego en Twitter.

Malgrat la seua elogiada vitalitat, Pepe Domingo Castaño havia patit alguns episodis complexos de salut. L’any 2020 la pandèmia del coronavirus el va afectar i en 2013 va patir un xicotet infart. “No ho he passat tan malament en la meua vida, però cal viure per la gent. M’alce i em vaig al llit per ells”, va explicar en el seu retorn als estudis de la Cope després de superar el coronavirus, a l’abril de 2020.