+  FITXATGES  

Montoya vol eixir i el Barça assegura que no està en venda

Per Pere Alapont · 11 Desembre, 2014

Un dels jugadors que ha sonat per al València Club de Futbol, el lateral dret del Barcelona Martín Montoya, ha manifestat en un comunicat que el seu desig és eixir traspassat del club català al mercat d’hivern. Prèviament, el jugador i el seu agent, Juan de Dios Carrasco, li havien comunicat eixa decisió a Andoni Zubizarreta, director esportiu de l’equip blaugrana, en una reunió celebrada en el dia d’ahir.

Al comunicat, el jugador recalca la seua voluntat d’eixir “traspassat” i no cedit, així com que la seua decisió és “única”. També fa saber que tot aquell club interessat en contractar els seus serveis haurà de posar-se en contacte amb el Futbol Club Barcelona. I ahí és on naix el problema.

Fonts del conjunt blaugrana han assegurat al diari Mundo Deportivo que no pensen traspassar al jugador, ja que no està en venda. El resultat d’aquestes discrepàncies és, doncs, que si club i jugador no arriben a cap acord, tot aquell que vulga contractar al lateral haurà d’abonar l’import corresponent a la clàusula de rescissió; ni més ni menys que 20 milions d’euros.