ACTUALITAT  DECLARACIONS  

Monchi: “El VCF ens ha transmés la intenció de no vendre a Parejo”

Per Blanquinegres · 03 Agost, 2016

El Sevilla, per al·lusions, ha parlat en la figura del seu Director Esportiu, Ramón Rodríguez Verdejo, més conegut com a “Monchi” al respecte del cas Parejo i la voluntat del conjunt hispalense per fer-se amb els servicis del jugador del Coslada, Dani Parejo. En la jornada de hui, durant la presentació oficial del davanter ex de l’Atlètic, Luciano Vietto, el màxim responsable dels èxits a Sevilla ha confirmat la conversa que en el dia d’ahir Suso Gª Pitarch desvetllava en la qual va negar la possible eixida de Parejo a Sevilla.

“Estudiem el mercat, les possibilitats que ens dóna en funció de les nostres necessitats i com deia García Pitarch, el Sevilla mostrà el seu interès en Parejo i ells ens han transmès la seua intenció de no vendre-ho. A partir d’ací hi ha poc més que parlar. És del valència i respectem les seues decisions i opinions”.

A més a més Monchi va afegir que “cada club ha de suportar en estos moments les pressions internes que tinguen. Nosaltres també les suportem i no és fàcil manejar estes situacions. No vaig a respondre ni al president de Las Palmas, ni a ningú del València CF. Cada ú pren les seues decisions i maneja el seu club en funció del que crea oportú”.