ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Moltes cares conegudes al Villarreal

Per Josep Prats · 12 Octubre, 2020

El VCF afrontarà esta setmana una visita sempre complicada a l’Estadi de la Ceràmica, on molts dels jugadors valencianistes es retrobaran amb excompanys en l’altra banda del terreny de joc.

Al Villarreal hi ha components que han tingut la seua etapa al conjunt de Mestalla, des de jugadors de camp fins a persones del cos tècnic, com és el mateix entrenador.

Parejo s’enfrontarà al VCF després de 10 anys

L’excapità i llegenda, Dani Parejo, s’enfrontarà al que fou club seu durant els últims deu anys per primera vegada. Este estiu es va consumar la seua eixida debades al submarí groc, començant la liquidació de Meriton al VCF. Amb ell, se’n va anar Francis Coquelin, qui es va convertir en una peça clau al VCF dels últims anys, però també va eixir de males formes al club veí.

Jaume Costa jugarà contra el seu club de la infància

El lateral esquerre va jugar la temporada passada cedit al VCF. Ell sempre ha afirmat que el conjunt valencianista ha sigut el seu equip des de ben xicotet, ja que ell va militar a la pedrera en les categories inferiors fins que va eixir al Villarreal. L’any passat va tornar a la que fou sa casa, però en qualitat de cedit, i sempre estarà agraït a l’afició pel suport que va rebre durant tota la temporada.

Alcácer davant el club de la seua vida

L’eixida de Paco Alcácer del VCF va ser molt polèmica. Després de la seua escapada al Barça quan el club passava una mala època, va crispar molt a l’afició i sempre ha rebut moltes crítiques quan ha parlat del seu amor a l’entitat valencianista. Esta jornada es tornarà a enfrontar al club de la seua vida.

Relació amor-odi amb Emery

Entre l’afició valencianista i el tècnic basc, Unai Emery, sempre hi han hagut bastants diferències. Tot i que va classificar a l’equip com a tercer millor equip de la lliga durant tres temporades al club, la diferència amb Barça i Reial Madrid sempre ha sigut abismal i els aficionats del VCF ho tenien molt en compte. Emery s’enfrontarà al VCF com a entrenador del Villarreal, després de fer-ho també com entrenador sevillista.