ACTUALITAT  SOCIAL  

L’empresa Gedesco avalà els pagarés dels jugadors

Per Miguel Fernández · 02 Septembre, 2020

L’assumpte dels pagarés, encara que sembla solucionat a curt termini, continua presentant novetats. En les reunions que els capitans del València CF van mantindre amb Anil Murthy, la plantilla demanava que fóra el mateix Peter Lim el que avalara els pagarés, amb data setembre de 2021, que plantejava Meriton Hòldings. La propietat es negava a aquesta opció, i finalment ha sigut una companyia de finançament la que va accedir a avalar-los.

Segons informa Las Provincias, va ser l’empresa Gedesco, que ofereix finançament a empreses a curt, mitjà i llarg termini a més de 90.000 firmes empresarials, la que va accedir a exercir d’avalista. Això acabava amb una negociació complexa i prolongada, on intervingué Javi Gracia i, fins i tot, Anil Murthy va plantejar als futbolistes que foren ells mateixos els que avalaren els pagarés amb el seu propi patrimoni, proposta rebuda de forma molt negativa pel vestuari.

D’aquesta manera se solucionava, almenys de moment, els deutes que el club mantenia amb els futbolistes, als quals devia la primera meitat de l’exercici de 2020, que des de Meriton havien promés que cobrarien el dia 1 de setembre a través d’una transferència al seu compte i no mitjançant pagarés. Ara està per veure quin serà el mètode que empre Meriton Hòldings per a eliminar els deutes que té amb Mateu, Marcelino i el seu cos tècnic, que no acceptaran pagarés i buscaran el cobrament íntegre dels diners que els falta per rebre dels seus contractes.