ACTUALITAT  

Reial Madrid Televisió torna a la càrrega contra l’àrbitre del dissabte

Per Blanquinegres · 29 Febrer, 2024

Hui LaLiga ha donat a conéixer els qui seran els àrbitres encarregats de xiular este cap de setmana. Amb especial atenció s’espera la designació del València – Reial Madrid, del dissabte 2 a les 21:00h, ja que tothom té present el que va passar l’any passat amb Vinicius i una part de la graderia de Mestalla i s’espera que la trobada d’aquest cap de setmana tinga la lupa posada en tot el que esdevinga al voltant de Vinicius.

L’encarregat d’arbitrar este partit serà Gil Manzano en el verd, acompanyat en el VAR per Jose Luis Munuera Montero. Després de la denúncia del Sevilla la setmana passada per un vídeo de Reial Madrid TV per l’àrbitre del partit, estava per veure si en esta jornada ho farien. En l’informatiu de mig dia de hui, RMTV ha carregat contra Gil Manzano, recordant l’últim partit que este col·legiat va arbitrar al conjunt blanc a Mestalla, en el qual va xiular tres penals en contra de l’equip de Zidane, en aquells dies, i que el Madrid va acabar perdent 4-1, en la temporada 20-21.

“Per primera vegada en la història van xiular 3 penals en contra del Reial Madrid en un mateix partit. Va xiular un penal de Marcelo sobre Maxi. El VAR tampoc va avisar. Nou minuts després, el VAR crida a l’àrbitre per a veure una mà de Ramos dins de l’àrea, però el que no veu és una mà prèvia d’un jugador del València, que es veu clara en les repeticions. A més d’eixos tres penals, el segon gol del València arriba després d’una clara falta sobre Asensio. El VAR ho va revisar, però no va cridar a Gil Manzano”.

Reial Madrid TV també recorda altres arbitratges de Gil Manzano: “No sols li va xiular tres penals en contra al Madrid en un partit, també, l’any passat, va anul·lar tres gols per fora de joc en un partit davant l’Elx. Tres gols, amb tres línies que no deixen clar que fora un fora de joc. Gil Manzano tampoc va xiular un penal a Rodrygo l’any passat davant el Cadis i un altre de Casemiro en la 21-22 davant la Reial Societat. A Darwin va haver d’expulsar-li per una dura entrada sobre Marvel en la 20-21″.