ACTUALITAT  

La seguretat de Mestalla no deixa entrar pancartes i revisa els mòbils

Per Alejandro Fernandez · 28 Febrer, 2023

L’afició del València fabrica pancartes per a protestar en el seu estadi contra la direcció i propietat del club, però la seguretat de l’estadi no permet la seua entrada, i fins i tot no ha deixat als periodistes gravar les manifestacions de l’Avinguda de Suècia des dels balcons de Mestalla.

El mitjà de comunicació, Tribuna Deportiva, ha fet un fil en la xarxa social de Twitter, en el qual ha recopilat fins a catorze exemples de les últimes setmanes a Mestalla on la seguretat no ha deixat als aficionats accedir amb pancartes a l’estadi.

Entre els exemples, es troben dos periodistes de Tribuna Esportiva, Héctor Gómez i Esther Collado, als qui li van impedir dissabte passat realitzar vídeos des del balcó de Mestalla. La seguretat de l’estadi va argumentar que la decisió era del club.

Els exemples recopilats mostren com a diferents aficionats de diferents zones de l’estadi de Mestalla no poden entrar amb pancartes i com la seguretat crida l’atenció a una dona per gravar la manifestació des del balcó i li van prendre una foto a l’abonament de la temporada.

Testimonis que compten com la seguretat li demana observar la galeria del seu telèfon mòbil per a confirmar que havia esborrat un vídeo que havia pres des del balcó. Fins i tot a un aficionat els van obligar a llevar una pancarta per criticar la situació del Nou Mestalla i un altre aficionat va rebre amenaces de ser expulsat del camp davant del seu fill.

El fil compta amb catorze exemples que han pogut reunir, però la quantitat de valencianistes que han rebut advertiments, i que han discutit amb la seguretat de l’estadi per l’entrada de pancartes i l’obligació a esborrar els vídeos gravats és més àmplia.