ACTUALITAT  

Els motius de Gattuso per a eixir del València

Per Alejandro Fernandez · 22 Març, 2023

Quasi dos mesos després de l’eixida de Gennaro Gattuso com a entrenador del València, Héctor Gómez ha explicat en Tribuna Deportiva els motius del tècnic italià per a eixir del club valencianista.

Gattuso es va reunir amb la directiva del València per a comunicar-los que no se sentia amb forces per a afrontar la situació esportiva des de la banqueta. L’ex entrenador del club no sentia que l’equip creguera en la seua idea de joc, i això sumat a la situació que havia generat l’entitat amb la notícia als futbolistes que cobraran mitjançant pagarés i la no arribada de cap fitxatge en el mercat d’hivern, va portar a Gattuso a prendre la decisió d’eixir del València.

La presidenta del València, Lay Hoon, va comentar a Gattuso durant la reunió que si marxava havia de pagar la seua eixida. El tècnic italià li va respondre que estava sent honest amb la propietat, a més de que el projecte que li havien comptat no s’estava fent.

Per a formalitzar la seua eixida, Gennaro Gattuso va cobrar els 6 mesos que va estar entrenant al València, però ell va haver de pagar als seus ajudants perquè pogueren eixir amb ell, ja que el València no anava a donar facilitats per a la seua eixida, no pagant la part corresponent.